Info

 

Al je vragen over onze Stadsoase worden hier beantwoord! Staat het antwoord op je vraag er écht niet tussen? Contact ons dan via info@oneoftheguys.events

Algemene informatie

Deze winter creëren we graag weer iets speciaals in Eindhoven… ✨

We hebben zoveel mooie momenten met elkaar beleefd in de zomer en nu we dit gevoel kennen willen we niets liever dan ook een magische winter met jullie beleven. Daarom werken we hard om onze Stadsoase meteen te kunnen openen wanneer de maatregelen het weer toelaten. En dat niet zomaar, maar geheel in een vernieuwd winters jasje 💙

We geven jullie graag alvast een lichtpuntje om naar uit te kijken..

Maak kennis met: 𝗦𝗧𝗔𝗗𝗦𝗢𝗔𝗦𝗘 𝗗𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗣𝗔𝗥𝗔𝗗𝗘 💫
De meest bijzondere, winterse hangout van Eindhoven!

De prachtige oude Campinafabriek geeft deze winter decor aan de eerste en wellicht enige editie van Stadsoase De Winterparade. Of je straks nou zin hebt in een gezellige borrel, heerlijk diner, spelletjesavond of live acts van grootse artiesten, beleef gastvrijheid en entertainment van hoog niveau zoals je dat van ons gewend bent 🤩

Onze Winterparade vervult straks alles wat jouw winterhartje begeert…💙 Een unieke plek waar bijzondere dranken, duurzaam eten en muziek van bekend en onbekend niveau in de allermooiste winterse oase samen zullen smelten ❄️

Laten we voor nu onze verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen opvolgen, zodat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten in de Stadsoase. Geniet in onze Winterparade met een grootse uitstraling en knusse hoekjes, waar we op gepaste afstand kunnen genieten van al het moois wat ons aangereikt wordt✨

Laat je verwonderen door show, food, drinks, muziek, theater, comedy en nog zoveel meer…

Dit is De Winterparade, hopelijk tot snel 💫

Stadsoase De Winterparade opent haar deuren zodra de maatregelen van het RIVM dit weer toelaten! Zullen we voor nu onze verantwoordelijkheid nemen en de maatregelen opvolgen, zodat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten in de Stadsoase?

Je vindt onze Winterparade in de oude Campinafabriek op het Campinaterrein! Waar we deze zomer genoten op ons zonovergoten terras, verplaatsen we nu naar binnen en creëren we een winterse oase.. De ingang bevindt zich bij PHOOD Kitchen.

Hugo van der Goeslaan 2, Eindhoven.

Zodra we open mogen, kun je op deze dagen genieten van onze prachtige, winterse oase:

Woensdag 
17:30 – 23:00 uur | Ticketevent

Donderdag
17:30 – 23:00 uur | Gratis entree

Vrijdag
17:30 – 23:00 uur | Ticketevent

Zaterdag

12:00 – 18:30 uur | Gratis entree

19:00 – 23:00 uur | Ticketevent

Zondag
12:00 – 23:00 uur| Gratis entree

Met de huidige maatregelen is het nog niet mogelijk om de deuren van Stadsoase De Winterparade te open. Wanneer dit wel het geval is hanteren we natuurlijk de maatregelen van het RIVM. Wat deze maatregelen dan ook zijn, we creëren voor alle bezoekers een veilige omgeving om in samen te komen! Alleen wanneer dit haalbaar is, zal Stadsoase De Winterparade haar deuren openen.

 • Koorts of verkoudheidsklachten? Blijf thuis, we zien je graag een andere keer!
 • Iedere bezoeker wordt op gepaste afstand ontvangen door een van onze hostesses, zij legt onze huisregels uit en doet een korte gezondheidscheck bij iedere bezoeker.
 • Handen worden gedesinfecteerd bij binnenkomst, een frisse start!
 • De online bezoekersregistratie wordt ingevuld zodat we iedereen kunnen contacteren, mocht dit nodig zijn.
 • Iedereen wordt netjes door een hostess naar een vaste tafel gebracht, zodat er niet onnodig wordt rondgelopen
 • Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek
 • De looppaden zijn ruim opgesteld zodat er op gepaste afstand kan worden gelopen.
 • Onze dames- en herentoiletten zijn apart van elkaar en worden regelmatig gereinigd. Ook is er desinfectiegel aanwezig.
 • Er zijn borden en andere markering aanwezig zodat de 1.5 meter wordt gewaarborgd.
 • We werken met een systeem waarbij je bestellingen doorgeeft met een QR-code. Handig en COVID-19 proof!
 • Alle tafels worden na gebruik schoongemaakt voor de volgende bezoeker.

Wanneer we opengaan, zijn er natuurlijk ook een aantal huisregels. Help je ons mee de maatregelen zo goed mogelijk na te leven?

 • Tof dat jullie er zijn! Nadat jullie handen gedesinfecteerd zijn en jullie de bezoekersregistratie hebben ingevuld begeleid een van onze hostesses jullie naar een perfect tafeltje!
 • Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Ontzettend balen, maar dan zien we je graag op een ander moment terug. Stay home! Dorst of hongerig? Geen probleem, snappen we! Scan de QR-code van je tafel en kies uit al het lekkers wat De Winterparade te bieden heeft. Lopen is niet nodig, we brengen het naar je toe
 • Iedereen heeft een vaste zitplek, je gaat hier enkel van weg voor een toiletbezoek
 • Was je handen grondig na elk toiletbezoek. Good to go!
 • Jong en oud is welkom om te genieten van onze Winterparade. Let op: tijdens sommige ticketevents hanteren we een minimumleeftijd, dit wordt van tevoren aangekondigd.
 • Ben je nog geen 18? NIX is de afspraak
 • Houd van elkaar, houd 1,5 meter afstand
 • We bezorgen jullie graag een magische winter. Volg de aanwijzingen van ons personeel te allen tijde op om te zorgen dat we dit kunnen blijven doen!

VRAGEN DIE WE GRAAG ALVAST BEANTWOORDEN

Voor sommige ticketevents hanteren we een minimumleeftijd. Dit wordt van tevoren gecommuniceerd op onze website, Facebook en Instagram. Buiten deze ticketevents is iedereen van 0 tot 100 jaar van harte welkom!

Op woensdag, vrijdag en zaterdagavond werken wij met ticketverkoop. Op donderdag, zaterdag tot 18:30 uur en zondag is de entree gratis, dus wandel gezellig binnen! Let wel op: vol = vol.

Op dagen met gratis entree werken we met vrije inloop. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren, maar we maken graag een plekje voor je vrij! Kom gezellig naar onze oase en één van onze hostesses zal je begeleiden naar een tafel.

Zodra het aantal coronabesmettingen daalt, de maatregelen worden versoepeld en we een GO krijgen van de gemeente, zal ons programma worden aangekondigd; evenals de startdata van de ticketverkoop! Houd onze website, Facebook of Instagram in de gaten.

Dat ligt natuurlijk aan de maatregelen, maar wij vinden dit alleen maar gezellig! Wel zitten jullie dan aan verschillende tafels, om de maatregelen van het RIVM zo goed mogelijk in acht te nemen. Het helpt wel als jullie samen, op tijd, naar het evenement komen. Geef bij één van onze hostesses aan dat jullie bij elkaar horen, dan doen wij ons best om jullie bij elkaar te plaatsen. 

Ja, dit is mogelijk! We toveren met liefde de meest heerlijke (winterse) gerechten en snacks op tafel voor lunch, diner en borrel.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

kom je langs?

Hugo van der Goeslaan 2-03
(voor restaurant Phood)
Campina terrein Eindhoven